Casumo kupongkod

Kupongkoder är en riktigt bra sak för oss som spelar och vi kan göra riktiga fina kap på dessa emellanåt. Alla bäckar små blir snart en stor å och pratar vi kupongkoder får vi förmodligen byta ut ån till en flod. Många av oss har säkert missat flera av dessa fina erbjudanden som både nya och äldre medlemmar kan utnyttja. Vissa av dessa har motkrav på sig som vi måste uppfylla men utdelningen är helt klart värt detta kan meddelas. I skrivande stund hittades hela sex stycken kuponger på enbart en sida efter en snabb sökning, alla aktiva som vi kan utnyttja hos Casumo. Och det var inte småpotatis det handlade om för dessa kuponger. Vi ska nedan ställa upp exempel på olika kupongkoder som du kan finna och även de motkrav som vi måste uppfylla för att få ta del av dem.

Kupongkoder samt motkrav

Den första kupongkoden som vi hittade var på 30 stycken gratissnurr som gäller för spelet Esueleto Explosivo. Det motkrav som finns på denna kupong är egentligen en insättning och att vi redan har ett konto registrerat hos Casumo, vilket vi naturligtvis har. Vårt andra kupongfynd gäller hela 100 free spins hos Casumo, och här krävs inget annat än att vi har ett konto registrerat och klart. Inga speciella motkrav gäller även för kupongen på Gonzo's Quest, vilket var vårt tredje fynd. Denna kupong innehåller 10 gratis spinn. Den fjärde kupongkoden gäller 110 free spins och hela 100 % i insättningsbonus, vilket är en riktig höjdare som vi inte hittar varje dag.

Det bör tilläggas att vi naturligtvis endast kan utnyttja dessa koder en gång, och därtill de har ett utgångsdatum, så passa på att spela när du finner kupongkoden och se till utnyttja dem i tid innan de går ut. Nummer fem på listan av kupongkoder gäller 5 free spins varje dag i tre dagars tid, utan motkrav. Och slutligen nummer sex, som var en riktig favorit, där fick vi tio stycken gratissnurr på det populära spelet Starburst.

Sedan fanns också två stycken kupongkoder som tyvärr inte gäller längre, men de kan ge en hint av vad som kan hittas ute på nätet om vi letar efter kupongkoder. Den första hade inget motkrav och gav en glass. Den som gillar kombinationen free spins och glass eller rättare sagt mycket glass och många free spins hade gillat nästa kupongkod skarpt. Denna kod hade med ett insättningskrav gett 50 stycken free spins och fem stycken glassar.

Summering av kupongkoder

Kontentan med kupongkoder hos Casumo måste helt klart bli ett starkt betyg. De vi fann på kort tid genom en enkel sökning gav oss totalt sett 275 free spins och 100 % på en insättning. Om vi hade varit snabbare kunde vi dessutom ha utnyttjat kupongen med glassarna och 50 free spins, men på det hela visar undersökningen att vi har mycket att tjäna på genom att leta efter kupongkoder för Casumo.